Të gjitha kategoritë

Produkt

 • Aminoacidet
 • API sterile
 • Droga jo sterile
 • Ndërmjetësa farmaceutike
 • Kimikat e përditshme
 • vitamina
 • tjetër

Rreth nesh

Jingjing Pharmaceutical Co., Ltd. u themelua në tetor 2007, duke mbuluar një sipërfaqe prej 310 mu, me një kapital të regjistruar prej 257.28 milion juanë dhe më shumë se 700 punonjës. Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë dhe një ndërmarrje kombëtare demonstrimi e inovacionit teknologjik e specializuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e API-ve sterile, aminoacideve dhe fortifikuesve të ushqyerjes me vitamina.
Në dhjetor të vitit 2015, ajo u listua me sukses në tregun e letrave me vlerë të Bordit të Ri të Tretë me kodin e sigurisë 835033. Që nga momenti i listimit, ajo ka marrë vëmendje dhe njohje nga të gjitha aspektet në tregun e kapitalit, ka prezantuar një sërë tregtarësh dhe institucione strategjike investimi. , dhe hyri në shtresën e inovacionit në grupin e parë. Pas listimit, kompania ka zbatuar tre oferta shtesë të synuara, me një financim total prej 240 milionë juanë, të investuara kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë bazë, zgjerimin e zinxhirit kryesor të industrisë së produkteve, inovacionin e teknologjisë së projektit dhe rimbushjen e kapitalit qarkullues, duke formuar një numri i barrierave kryesore teknike, dhe duke krijuar gradualisht pozicionin udhëheqës të kompanisë në industritë e ndara.
LEAM ME SHUME

Avantazhet tona

 • Përvojë e pasur tregtare

  Përfundoni me efikasitet blerjen e qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar

 • Reputacion i besueshëm

  Përfundoni me efikasitet blerjen e qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar

 • Burime të ndryshme të furnizimit mjekësor

  Përfshirë Parandalimin e Epidemisë, Materialet Konsumuese Mjekësore, Pajisjet e ndryshme

 • Themeluar në fushën e mjekësisë për dekada

  Profesionist, i besueshëm dhe i ndershëm.

Lajme

ONLINE